Dagelijks nieuwe leads scoren met telesales

Strategisch bellen dankzij markt- en dataonderzoek

Betaal per lead en verdubbel je afspraken met telesales

Wij beschikken over geavanceerde data- en marktprofielen die het slagingspercentage van koud bellen met meer dan 35% verhogen. In onze saleshub in Valencia zitten ervaren salesmedewerkers die intensief zijn opgeleid om elke dag voor jou te bellen. Dat doen we met een state-of-the-art belsysteem en zelf ontworpen datasoftware. Omdat wij op no cure no pay-basis werken, betaal je uitsluitend per lead. Kies je voor ons, dan ben je verzekerd van salesdetachering zonder risico’s.

Adviesgesprek aanvragen

Dagelijks nieuwe afspraken maken

Onze telesalesprofessionals worden intensief opgeleid en beschikken over de best denkbare scripts, tools en software. Zij bellen elke dag 8 uren lang om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf meer afspraken scoort.

Bij Leadplaats draait alles om efficiƫntie. Daarom bouwen wij al jaren aan dataprofielen die ook voor jouw bedrijf van pas komen. Op basis van die profielen bellen wij potentiƫle klanten na en bouwen we succesvolle funnels met multimediale marketing. Soms door voor de directe sale te gaan, soms door expiratiedata te verzamelen en soms door simpelweg te oriƫnteren waar de kansen liggen. Het uitgangspunt is echter altijd hetzelfde: meer afspraken scoren voor jouw organisatie.

Leads en expiratiedata scoren voor de lange termijn

Binnen jouw doelgroep bevinden zich genoeg potentiƫle klanten die pas op een lange termijn een samenwerking met jouw bedrijf willen aangaan. Bijvoorbeeld omdat ze een abonnement hebben lopen bij een concurrent van je, of omdat hun budget het nog niet toelaat. Onze telefonisten weten precies hoe ze hierop in moeten spelen en zorgen ervoor dat ze deze potentiƫle klanten in de toekomst nogmaals benaderen.

Doordat onze data- en belsoftware automatisch terugkerende triggers geeft aan onze telefonisten, zien zij potentiƫle klanten na enkele weken of maanden opnieuw op hun scherm verschijnen. Het komt regelmatig voor dat we twee jaar voor de expiratie van een contract bellen en alvast een afspraak voor je maken. Zo vullen wij je agenda voor de korte, de middellange Ʃn de lange termijn.

Vraag meer informatie aan

Onze sales executives zijn uitvoerig getraind in belscripts en gesprekstechnieken. Bij Leadplaats zijn we elke dag dedicated aan het werk om leads, data en afspraken te scoren.

Sietse MoesEigenaar Leadplaats

Bij Leadplaats leer je dat sales een spel is waar je elke dag beter in wordt. Doordat we met targets werken, hebben we een echte winnaarsmentaliteit.

Celine BoonSales Executive, Leadplaats
Ben je geĆÆnteresseerd?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

 

    Ben je geĆÆnteresseerd?

    Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek