Salesdetachering:​ je betaalt alleen als wij leads voor je scoren

Salesdetachering op basis van 'no cure no pay'

Salesdetachering, steeds meer bedrijven maken er gebruik van. Want waarom zou je zelf moeite, tijd en geld steken in het werven van nieuw personeel als een extern salesbureau voor je aan de slag kan?

Adviesgesprek aanvragen

Salesdetachering op basis van no-cure-no-pay

Wij werken al jaren voor organisaties die hun sales aan ons uitbesteden. Ons specialisme is het scoren van leads middels telefonische acquisitie. En dat doen we met succes! Bij ons loop je geen financiële risico’s, want je betaalt een vast bedrag per lead. Oftewel:​ geen leads, geen kosten.

De reden dat je bij ons op no-cure-no-pay-basis kunt betalen, is omdat dit ons motiveert het beste uit ons werk te halen. Onze omzet is volledig afhankelijk van hoeveel leads we scoren, waardoor we altijd op scherp staan. Wanneer je salesdetachering bij ons afneemt, kun je rekenen op een zeer gedreven team dat er alles aan doet om succes te behalen.

Salesdetachering bij Leadplaats:​ dit mag je van ons verwachten

Zoals eerder gezegd:​ je betaalt bij ons alleen wanneer we leads voor je scoren. En je betaalt altijd een vast bedrag per lead. Op die manier heb je 100% controle over de kosten en neem je geen onnodige risico’s. Omdat wij jou graag volledig ontzorgen, genereren we niet alleen leads, maar plannen we ook afspraken met hen in. Hierdoor heeft je salesteam eindelijk de kans om de deur uit te gaan en prospects te ontmoeten, in plaats van uren per dag koud te bellen.

Lees meer over ons

Verdubbel je leads met een combinatie van sales en online marketing

Onze telesales-afdeling is elke dag opnieuw 8 uren lang bezig met bellen naar potentiële klanten. Daardoor verzamelen we grote hoeveelheden data. Denk aan data over bedrijven, functies, contactgegevens, demografie, expiratiedata en meer. Deze data slaan we op in een geavanceerd CRM-systeem en op basis daarvan bouwen we klantprofielen. Deze klantprofielen stoppen we in een online marketingfunnel, waardoor we ook middels internetmarketing leads voor je kunnen scoren.

Uniek aan deze werkwijze is dat het een wisselwerking is tussen sales en marketing​: zo beschikken wij over software die in staat is om bedrijven te herkennen die je website bezoeken. Door die bedrijven vervolgens met onze salesmensen na te bellen, genereren we nóg meer leads voor je.

Salesdetachering voor jouw bedrijf?​ Vraag een vrijblijvend gesprek aan met Leadplaats

Ben jij ervan overtuigd dat salesdetachering de oplossing is voor jouw bedrijf?​Dan vertellen we je graag meer over de tarieven en mogelijkheden.​ Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Onze sales executives zijn uitvoerig getraind in belscripts en gesprekstechnieken. Bij Leadplaats zijn we elke dag dedicated aan het werk om leads, data en afspraken te scoren.

Sietse MoesEigenaar Leadplaats

Bij Leadplaats leer je dat sales een spel is waar je elke dag beter in wordt. Doordat we met targets werken, hebben we een echte winnaarsmentaliteit.

Celine BoonSales Executive, Leadplaats
Ben je geïnteresseerd?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

 

    Ben je geïnteresseerd?

    Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek