Telemarketingbureau inhuren? Wij werken no-cure-no-pay

Telemarketingbureau inhuren? Bij ons investeer je zonder risico

Er zijn steeds meer bedrijven die een telemarketingbureau inhuren. Overweeg jij ook om je telefonische acquisitie uit te besteden?​ Dan is Leadplaats je beste keus. Wij werken op basis van no-cure-no-pay en bieden een eerlijke, transparante prijs per lead. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?​ We leggen het je graag uit.

Adviesgesprek aanvragen

Telemarketingbureau inhuren zonder risico’s? Dit is hoe wij werken

Veel telemarketingbureaus vragen een uurtarief voor hun diensten. Wij niet, want wij bij Leadplaats betaal je uitsluitend voor de leads die we genereren. Sterker nog:​ als we geen leads scoren, ben je geen cent aan ons kwijt. Je kunt risicovrij bij ons investeren.

Wij vergroten je klantenkring terwijl jij achterover leunt

Tijd is geld, zeggen ze wel eens. Maar alleen de beste ondernemers begrijpen werkelijk wat dat betekent. Talloze professionals zijn wekelijks vele uren kwijt aan ​cold calling​ naar potentiële klanten. Daardoor verliezen ze waardevolle tijd die ze veel beter kunnen spenderen aan waar ze werkelijk goed in zijn: ondernemen.

Leadplaats geeft jou de kans om vele uren per week te besparen en tóch nieuwe leads te scoren. Terwijl wij potentiële klanten bellen en afspraken inplannen, kun jij je bezighouden met andere belangrijke zaken. Ook voor je salesteam is dat de perfecte oplossing, want in plaats van uren per dag koud te bellen, kunnen ze actief op pad om prospects te spreken.

Lees meer over ons

Wij zetten jouw waardevolle data in om ook online leads te scoren

Omdat we de hele dag potentiële klanten voor je bellen, genereren we veel waardevolle data. En daar halen we graag het maximale uit. Deze data – denk aan geografie, demografie, psychografie, bedrijfsnamen, telefoonnummers, e-mailadressen etc. – zetten we om in gedetailleerde klantprofielen die we vervolgens online inzetten in een marketingfunnel. Dit zorgt dat we nóg meer leads voor je kunnen scoren.

Telemarketingbureau inhuren?​ Neem contact op voor meer informatie

Wil jij een telemarketingbureau inhuren? Dan bespaar je kosten op de werving en opleiding van nieuw personeel, én bespaar je wekelijks vele uren omdat je niet meer koud hoeft te bellen. Leadplaats helpt je graag bij het scoren van nieuwe leads voor jouw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?​ Neem contact met ons op!

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Onze sales executives zijn uitvoerig getraind in belscripts en gesprekstechnieken. Bij Leadplaats zijn we elke dag dedicated aan het werk om leads, data en afspraken te scoren.

Sietse MoesEigenaar Leadplaats

Bij Leadplaats leer je dat sales een spel is waar je elke dag beter in wordt. Doordat we met targets werken, hebben we een echte winnaarsmentaliteit.

Celine BoonSales Executive, Leadplaats
Ben je geïnteresseerd?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

 

    Ben je geïnteresseerd?

    Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek