Sales outsourcing:​ bij ons betaal je uitsluitend voor leads

Sales outsourcing op basis van no cure no pay

Sales outsourcing is de perfecte manier om je klantenkring te vergroten. Bij Leadplaats werken we voor tientallen bedrijven op basis van no-cure-no-pay. Je betaalt bij ons geen uurtarief of overige kosten, maar een vast bedrag per lead. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?​​ We leggen het je graag uit!

Adviesgesprek aanvragen

3 voordelen van sales outsourcing voor jouw bedrijf

De hoogste prioriteit bij ondernemers is het behalen van resultaat. Bij Leadplaats denken we daar precies zo over. Daarom betaal je bij ons alleen als we leads voor je genereren. Omdat wij volledig afhankelijk zijn van het scoren van leads, halen we elke dag opnieuw alles uit de kast om jouw klantenkring te vergroten.

De manier waarop je met ons samenwerkt, is heel simpel:​ we bespreken vooraf een vast bedrag per lead. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag en fungeren als jouw externe sales-apparaat. Elke dag verrichten we telefonische acquisitie en daar ben jij geen minuut tijd aan kwijt. Hierdoor houd jij meer tijd over om te ondernemen, terwijl wij nieuwe leads voor je scoren.

Een groot voordeel van Leadplaats is dat we niet alleen leads genereren, maar dat we ook afspraken inplannen voor je salesteam. Hierdoor zijn jouw mensen geen tijd meer kwijt aan het plannen van meetings.

1. Geen geld meer naar het werven van nieuw salespersoneel

Telefonische acquisitie blijft een belangrijke methode om nieuwe klanten te werven. Maar veel bedrijven beschikken niet over genoeg capaciteit om dit te doen. Er wordt daarom veel geld geïnvesteerd in het werven van nieuwe salesprofessionals, maar de ervaring leert dat die moeilijk te vinden zijn.

Door je sales te outsourcen aan Leadplaats, hoef je geen tijd, moeite en geld meer te investeren in personeelswerving; je besteedt je telefonische acquisitie immers gewoon uit en betaalt alleen voor de leads die binnenkomen.

2. Geen geld meer naar het opleiden van nieuw salespersoneel

Krijg je het toch voor elkaar om nieuwe salesprofessionals te werven voor je bedrijf, dan sta je nog maar aan het begin van een lange route. Telefonische acquisitie is immers een vak apart en het vergt tijd, geld en opleiding om je nieuwe salesmedewerkers hiervoor op te leiden.

Leadplaats beschikt over een intern opgeleid salesteam dat 40 uur per week maar één taak heeft:​ leads genereren middels telefonische acquisitie. Omdat dit onze core business is, zijn we hier zeer bedreven en ervaren in. Door je sales te outsourcen aan Leadplaats, ben je verzekerd van een externe afdeling met échte telesales-experts.

3. Meer tijd voor je salesteam om prospects te bezoeken

Wanneer je salesteam veel tijd spendeert aan telefonische acquisitie, blijft er minder ruimte over om prospects te bezoeken. Wanneer je samenwerkt met Leadplaats, hoef je zelf niet meer op jacht naar leads. Het enige wat jouw salesteam nog hoeft te doen, is de leads opvolgen die wij voor je scoren. Je salesteam kan eindelijk weer op pad om te doen waar ze goed in zijn: werk verkopen aan prospects.

Lees meer over ons

Wij beschikken over waardevolle data om ook online leads voor je te scoren

Tijdens het bellen van potentiële klanten, genereren we enorm veel data. Denk bijvoorbeeld aan de geografie, demografie en psychografie van jouw doelgroep. En dat niet alleen:​ we verzamelen ook indrukwekkende hoeveelheden contactgegevens zoals namen, bedrijfsnamen, KvK-nummers, telefoonnummers en e-mailadressen.

Om die data optimaal te benutten, bouwen we geavanceerde klantprofielen die we in een online marketingfunnel stoppen. We beschikken over ervaren marketeers die precies weten hoe ze ook online nieuwe leads voor je kunnen scoren. Dat doen we in de zoekmachine, op social media, op je website, via e-mailmarketing en via state-of-the-art software waarmee we bedrijven en KvK-nummers herkennen die jouw website bezoeken. Die bedrijven bellen we vervolgens weer na met ons salesteam. Een win-win-situatie!

Sales outsourcing door Leadplaats: vraag een adviesgesprek aan

Overweeg jij sales outsourcing, maar weet je niet zeker waar je moet beginnen? Dan helpen wij je verder met vrijblijvend advies. Wij vertellen je alles wat je moet weten over onze werkwijze, tarieven en KPI’s. Benieuwd naar mogelijkheden?​ Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Onze sales executives zijn uitvoerig getraind in belscripts en gesprekstechnieken. Bij Leadplaats zijn we elke dag dedicated aan het werk om leads, data en afspraken te scoren.

Sietse MoesEigenaar Leadplaats

Bij Leadplaats leer je dat sales een spel is waar je elke dag beter in wordt. Doordat we met targets werken, hebben we een echte winnaarsmentaliteit.

Celine BoonSales Executive, Leadplaats
Ben je geïnteresseerd?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

 

    Ben je geïnteresseerd?

    Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek