Sales uitbesteden? Wij werken op basis van no-cure-no-pay

Sales uitbesteden zonder risico's

Wil jij je sales uitbesteden? Bij Leadplaats betaal je uitsluitend voor de leads die wij genereren. Door je telefonische acquisitie aan ons uit te besteden, behaal je met minimale risico’s een maximaal rendement.

Adviesgesprek aanvragen

Sales uitbesteden?​ 4 argumenten waarom Leadplaats jouw beste keuze is

Wij werken voor tientallen klanten in uiteenlopende sectoren. Wij zetten onze beste mensen op de klus en beschikken over geavanceerde software en apparatuur om maximaal rendement te behalen.

1. Ontvang dagelijks nieuwe leads op basis van no-cure-no-pay

Bij Leadplaats betaal je geen uurtarief of overige kosten. Je betaalt uitsluitend per lead. We doen dit niet alleen omdat dit voor onze klanten aantrekkelijk is, maar ook voor onszelf:​ doordat we enkel per lead betaald krijgen, gaan we elke dag opnieuw tot het uiterste. Het houdt ons scherp, het houdt ons werk uitdagend en het dwingt ons om te groeien in ons vak.

2. Verdubbel je klantenkring terwijl je achterover leunt

Voor veel ondernemers is outsourcing een eng woord. Je geeft de verantwoordelijkheid immers aan een extern bedrijf en dat vergt lef en risico’s. Bij Leadplaats hoef je hier echter niet bang voor te zijn. Waarom?​ Omdat je enkel betaalt wanneer we leads voor je genereren. Lukt dat niet?​ Dan ben je geen cent aan ons kwijt.

Is het werkelijk mogelijk achterover te leunen en toch je klantenkring te verdubbelen?​ Absoluut! En je zou beslist niet de eerste ondernemer zijn die her succes mee behaalt. Het is ons doel om leads voor jou te genereren en daar afspraken mee te plannen, zodat jouw interne salesteam elke dag op pad kan om werk te verkopen aan prospects.

Lees meer over ons

3. Laat de agenda van je salesteam door ons beheren

Veel telesalesbureaus genereren leads die vervolgens naar een interne salesafdeling van de klant worden doorgestuurd. Hierdoor zijn salesprofessionals alsnog veel tijd kwijt aan het plannen van afspraken. Bij Leadplaats vinden we dat dat beter kan. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om afspraken met prospects door ons te laten inplannen. Je salesteam hoeft daardoor enkel nog bij de prospects langs te gaan en is geen tijd meer kwijt aan c​old calling​ en agendabeheer.

4. Profiteer van een unieke combinatie van telesales en online marketing

Door telefonische acquisitie te plegen, verzamelen we grote hoeveelheden data. E-mailadressen, bedrijfsnamen, stakeholders, telefoonnummers, maar ook demografische, geografische en psychografische gegevens. Om het maximale uit die data te halen, bouwen we geavanceerde klantprofielen die we kunnen toepassen op online marketing. Wij beschikken over ervaren marketeers die ook op het web nieuwe leads voor jou genereren.

Sales uitbesteden? Wij helpen je graag verder!

Overweeg jij je sales uit te besteden aan een extern marketingbureau?​​ Dan is Leadplaats je perfecte partner. Wij werken op basis van no-cure-no-pay, genereren dagelijks telefonische leads en plannen afspraken in voor je salesteam. Daarnaast kunnen wij met de data die we voor jou verzamelen ook online de nodige leads verzamelen. Wil jij gebruik maken van onze unieke service en ben je benieuwd wat hierin de mogelijkheden zijn?​ Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Onze sales executives zijn uitvoerig getraind in belscripts en gesprekstechnieken. Bij Leadplaats zijn we elke dag dedicated aan het werk om leads, data en afspraken te scoren.

Sietse MoesEigenaar Leadplaats

Bij Leadplaats leer je dat sales een spel is waar je elke dag beter in wordt. Doordat we met targets werken, hebben we een echte winnaarsmentaliteit.

Celine BoonSales Executive, Leadplaats
Ben je geïnteresseerd?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

 

    Ben je geïnteresseerd?

    Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek