Wij werven en trainen jouw salespersoneel

Werven op het web, leren in de praktijk

Wij scoren de allerbeste salestalenten voor jouw bedrijf

Er is enorm veel vraag naar salesmedewerkers. Afgestudeerde juniors en trainees worden dagelijks benaderd door grote bedrijven. Wij weten hoeveel tijd, geld en moeite het jou kost om salesmedewerkers te werven, op te leiden en in te werken. Daarom hebben wij een unieke recruitmentmethode opgezet om jou te helpen.

Adviesgesprek aanvragen

Wij werven jouw salesjuniors via online kanalen

Salestrainees- en juniors weten prima hoe ze zichzelf moeten verkopen. Ze beschikken over hippe LinkedIn-profielen, schrijven blogs over hun vakgebied en weten zichzelf ook off-screen uitstekend te vermarkten.

Omdat wij al jaren met jonge salesmedewerkers werken, kennen wij hun wereld door en door. Met die kennis lanceren we succesvolle wervingstrajecten op het web. Voor onszelf, voor onze klanten én voor jou. We maken daarbij gebruik van Facebook, Instagram, LinkedIn, e-mailmarketing, blogs en diverse andere methodes. Het kanaal is hierbij altijd ondergeschikt aan het doel: gemotiveerde professionals vinden die we bij jou op kantoor kunnen plaatsen.

Wij trainen jouw salesjuniors tot ze klaar zijn voor het echte werk

Wil jij dat we niet alleen jouw personeel werven, maar ze ook opleiden? Die uitdaging gaan we graag aan. Wij beschikken over een gloednieuw werk- en opleidingscentrum in hartje Valencia, onder de Spaanse zon; een aantrekkelijke plek die het werven van personeel vergemakkelijkt.

In onze trainingshub leren jouw juniors de fijne kneepjes van leadgeneratie. Dat gebeurt onder begeleiding van een ervaren trainer die hen opleidt en ondersteunt. Niet door hen in de schoolbanken te zetten, maar door hen telefonische leads te laten verzamelen voor jouw bedrijf. Dit biedt jou de garantie dat je toekomstige personeel zich al tijdens de opleiding terugverdient.

Hoewel maatwerk bij ons altijd mogelijk is, hebben wij drie vooropgezette salesopleidingen:

  • Leadplaats Sales Academy | Entry Course (1 week)
  • Leadplaats Sales Academy | Premium Course (1 maand)
  • Leadplaats Sales Academy | Executive Course (6-12 maanden)
Vraag meer informatie aan

Tijdens mijn traineeship ontwikkelde assets waar ik de rest van mijn leven profijt van heb. Op de werkvloer én in mijn sociale leven.

Jorik SikkensSales Intern, Leadplaats

Bij Leadplaats word je intensief getraind tot accountmanager. Theorie en praktijk lopen door elkaar heen, waardoor je meteen resultaat gericht aan het werk bent.

Aicha van PaassenSales Trainee, Leadplaats
Ben je geïnteresseerd?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

 

    Ben je geïnteresseerd?

    Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek