B2B-telemarketing uitbesteden?​ Kies voor no cure no pay

B2B-telemarketing: betaal uitsluitend voor de leads die wij scoren

Wil jij je B2B-telemarketing uitbesteden? Dan helpt Leadplaats je graag verder. Wij leveren sales outsourcing op het hoogste niveau én werken op basis van no-cure-no-pay. Meer weten over de voordelen van outsourcing?​ Wij leggen het graag aan je uit.

Adviesgesprek aanvragen

B2B telemarketing uitbesteden?​ Bij ons kan het zonder risico

0% risico investeren in telesales. Dat klinkt als een ambitieuze belofte. Toch durven wij die belofte aan jou te doen. Waarom?​ Omdat je bij ons alleen betaalt voor leads. Lukt het ons niet die te scoren?​​ Dan ben je geen cent aan ons kwijt. De reden dat wij no-cure-no-pay werken, is omdat dit ons motiveert elke dag de schouders eronder te zetten en het maximale uit ons werk te halen. Onze omzet is immers afhankelijk van de leads die we voor jou genereren!

Een overzicht van de telemarketing-services die wij jou bieden

Telemarketing uitbesteden bij Leadplaats is makkelijk en eenvoudig. Ons uitgangspunt is dat jou als ondernemer achterover kan leunen terwijl wij leads voor je verzamelen. Je wilt immers outsourcen omdat je tijd wil vrijmaken. Daarom doen wij er alles aan om jou voor 100% te ontzorgen. Hoe dat in z’n werk gaat?​ Dat lees je hieronder.

  1. Wij bellen elke dag met potentiële klanten om leads voor je te scoren. Jij betaalt een vast bedrag per gescoorde lead, verder NIETS.
  2. Wij plannen meteen afspraken in met leads voor jouw salesteam
  3. Je salesprofessionals kunnen elke dag op pad om nieuwe prospects te ontmoeten, in plaats van uren per dag koud te bellen
  4. Je vergroot je klantenkring zonder dat je tijd, moeite of geld hoeft te investeren in het werven en opleiden van nieuw salespersoneel
Lees meer over ons

Uniek aanbod:​ online marketing op basis van bestaande leads en CRM-data

Leadplaats levert niet alleen telemarketingservices. Wij zijn ook een data- en onlinemarketingbureau. Omdat we dagelijks voor tientallen klanten leads genereren, verzamelen we enorme hoeveelheden data op het gebied van demografie, geografie, psychografie, maar ook namen, bedrijfsnamen, e-mailadressen en telefoonnummers.

Om het maximale uit al die data te halen, brengen we deze samen in een state-of-the-art CRM-systeem waarmee we geavanceerde klantprofielen bouwen. Die profielen zetten we vervolgens in om ook online leads voor je te genereren. Bijvoorbeeld via social media, e-mail, zoekmachines en je website. Wij beschikken over software waarmee we bedrijven en personen kunnen herkennen die jouw website bezoeken; die kunnen we vervolgens met ons telemarketingteam nabellen. Kortom: met de combinatie van telesales en online marketing scoor je win-win!

B2B-telemarketing uitbesteden?​ Leadplaats gaat graag voor je aan de slag!

Ben jij overtuigd geraakt om risicovrij én snel nieuwe leads binnen te halen voor je bedrijf?​​​ Dat staat ons team klaar om je verder te helpen. Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?​ Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Onze sales executives zijn uitvoerig getraind in belscripts en gesprekstechnieken. Bij Leadplaats zijn we elke dag dedicated aan het werk om leads, data en afspraken te scoren.

Sietse MoesEigenaar Leadplaats

Bij Leadplaats leer je dat sales een spel is waar je elke dag beter in wordt. Doordat we met targets werken, hebben we een echte winnaarsmentaliteit.

Celine BoonSales Executive, Leadplaats
Ben je geïnteresseerd?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

 

    Ben je geïnteresseerd?

    Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek